Általános szerződési feltételek

Általános Szerződési Feltételek

 

Jelen szerződés, (továbbiakban ASZF) mely létrejön egyrészt a Mol-Ker Market Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató) valamint a www.stiloclothing.hu  (továbbiakban: Weboldal) weboldal kereskedelmi szolgáltatásait igénybevevő Ügyfél között. Az ÁSZF tartalmazza a Szolgáltató és az Ügyfél jogait és kötelességeit, mely az oldalon történő minden jogügyletre vonatkozik és kötelező érvényű. A vásárlás csak az ÁSZF elfogadásával kezdhető meg.

 

1. Általános rész

1.1. Weboldal üzemeltetője

Weboldal tulajdonos

Cégnév

Mol-Ker Market Kft.

Székhely

1023 Budapest Árpád Fejedelem útja 26-28.

Cégjegyzékszám

01-09-952801

Adószám

23097762-2-41

Képviselő

Molnár Balázs ügyvezető

Eurós bankszámlaszám

K&H 10401055-50526652-76801014

 

 

1.2.    Általános tudnivalók, valamint a szerződés létrejöttének feltételei

1.2.1.      Az ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, mely a Weboldalon keresztül történik, továbbá minden olyan kereskedelmi szolgáltatásra, mely a jelen szerződésben meghatározott felek között létrejött.

1.2.2.      A web shopban történő vásárlást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001 évi CVIII törvény szabályozza.

1.2.3.      A Weboldalon található web shopban történő vásárlás, az ÁSZF elfogadása után nem regisztrált Ügyfelek részére is elérhető.

1.2.4.      Vásárlás csak a Weboldalon található web shopon keresztül lehetséges, más módon rendelést nem áll módunkban elfogadni.

1.2.5.      Ügyfélszolgálat:

Cégnév

Mol-Ker Market Kft.

Székhely

1023 Budapest Árpád Fejedelem útja 26-28.

Ügyfélszolgálati iroda:

Jelenleg költözés miatt nem elérhető

Ügyfélszolgálati telefonszám:

07 70 409 4928

Képviselő

Molnár Balázs ügyvezető

Elektronikus elérhetőség

est-napszemuveg@gmail.com

info@stiloclothing.hu

Web cím

www.stiloclothing.hu

 

 

2. Megrendelés menete, regisztráció

2.1. A Weboldalon található web shopban a vásárlás regisztráció nélkül is végrehajtható, azonban a pontatlan adatkitöltésből fakadó, szállítási késésért, illetve hibás megrendelés leadásáért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

2.2.  Vásárlás az ÁSZF illetve az Adatvédelmi szabályzat elfogadása után lehetséges!

2.3.  A feltüntetett vételárak nem tartalmazzák a szállítási költséget!

2.4.  A feltüntetett vételár forintban értendőek! A termék külföldi beszerzéséből adódó árfolyam különbözet, a web shopban feltüntetett árakban eltérést okozhat, mely az Ügyfelet terheli, a vételár változásáról a Szolgáltató köteles tájékoztatni az Ügyfelet, ennek tudatában az Ügyfél elállhat a vásárlástól.

2.5.  A Szolgáltató az árváltoztatás jogát fenntartja, mely az oldalon módosított árakkal egyidejűleg lép hatályba, a megrendelt termékre már nem vonatkozik!

2.6.  Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága és figyelme ellenére az oldalon hiba keletkezik illetve helytelen irreális árak jelennek meg, a Szolgáltató a megrendelést illetve a vásárlást semmisnek tekinti.

2.7.  A Szolgáltató a megrendelést köteles a megadott e-mail címre, e-mailben a megrendelés megerősítésére szolgáló visszaigazolást küldeni, 48 órán belül, amennyiben ez nem történik meg, a rendelés semmisnek minősül. Amennyiben az Ügyfél nem kap, visszaigazolást keresse a megadott ügyfélszolgálatot!

 

2.8. Vásárlás folyamata nem regisztrált tagoknak

2.8.1.      A vásárlás a Weboldalon található web shopon keresztül lehetséges!

2.8.2.      A webáruház menüpont kiválasztása után megjelennek az elérhető termékek. A termék kiválasztása után pontosabb információt kaphat a termékről. A termék bruttó, vagyis az ÁFA értékét tartalmazó ár (fizetendő összeg) vastag sötét színnel jelenik meg, alatta pedig a nettó, vagyis az ÁFA tartalom nélküli ár.

2.8.3.      A kiválasztott termék megvásárlásához a kosárba rakom gombra kattintva juthatunk el, miután eldönthetjük, hogy folytatjuk-e a vásárlást, vagy a fizetést választjuk.

2.8.4.      Amennyiben a fizetés mellett döntünk, a kosárra kattintva megjelenik a kiválasztott termék illetve termékek, majd a fizetendő összeg.

2.8.5.      A vásárlást a „pénztár” feliratú gomb kiválasztásával folytathatjuk.

2.8.6.      Nem bejelentkezett Ügyfelek válasszák a „Vendég pénztár” opciót, mely kiválasztása után, a rendelés helyes leadásához szükséges pontos adatok kitöltése következik.

2.8.7.   Az adatok kitöltésénél a csillaggal megjelölt adatok kitöltése kötelező!

2.8.8.      A következő lépések a „szállítási adatok”, a „szállítási mód” illetve a „fizetésmód”, melyek a 3. pontban foglaltak szerint lehetséges.

2.8.9.      Végül a „megrendelés rögzítése” mely után a megrendelés feladásra kerül.

2.9. Vásárlás folyamata regisztrált tagoknak

A regisztrált tagok válasszák a „fiókom” menüpontot, majd a felhasználónév és a jelszó megadása után jelentkezzenek be személyes fiókjukba, mely egyszerűbbé és kedvezőbbé teszi a vásárlást, illetve a meghirdetett akciókban is részt vehetnek.

Bejelentkezés után a vásárlás a fent említett 2.3.2, 2.3.3., 2.3.4., 2.3.5., pontok alapján történik.

A vásárlás többi folyamatában a felhasználók adatai már ki vannak töltve, de választhatnak új cím, illetve más számlázási nevet is.

A vásárlás menete innentől megegyezik a 2.3.8., 2.3.9., pontokban leírtakkal.

 

3.  Szállítási, fizetési feltételek

3.1. Szállítási feltételek

3.1.1.      A Szolgáltató a weboldalon feltüntetett szállítási módokban teljesíti a termék Ügyfélhez való eljuttatását, melyet az Ügyfél választ ki.

3.1.2.      A Szolgáltató a szállításért a weboldalon feltüntetett díjat számol fel, mely az Ügyfelet terheli.

3.1.3.      A Szolgáltató a szállítási díj árváltozásának jogát fenntartja.

3.2. Fizetési feltételek

3.2.1.      A Szolgáltató a weboldalon feltüntetett fizetési módokban ajánlja fel a fizetést.

3.2.2.      Némely fizetési módozat költséget von maga után, melyet a Szolgáltató az Ügyfélre terheli. A többlet költségről a Szolgáltató a weboldalon az Ügyfelet tájékoztatni köteles.

 

4. Vásárlástól való elállás joga, valamint annak menete, következményei

4.1. A vásárlástól való elállás módját a 17/1999. (II.5.) kormányrendelet tartalmazza.

4.2. Az Ügyfél a vásárlástól indokolatlanul 8 napon belül elállhat, az elállás jogát a termék átvételétől számítva gyakorolhatja.

4.3. A terméket az Ügyfél saját költségen köteles a Szolgáltató ügyfélszolgálati irodájának címére visszajuttatni. A terméket utánvételes küldeményként a Szolgáltató nem köteles átvenni.

4.4. A terméket eredeti csomagolásában, eredeti állapotban köteles a Szolgáltató átvenni, amennyiben a termék sérült a Szolgáltatót az Ügyfél felé pénz-visszafizetési kötelesség nem termeli.

4.5. A Szolgáltató a jogszabályokban előírtak alapján az Ügyfél által kifizetett vételi díjat, legkésőbb 30 napon belül köteles visszatéríteni amennyiben a visszatérítési kötelezettség feltételei adottak.

4.6. Vásárlástól való elállás jogát az Ügyfél nem gyakorolhatja, ha:

4.6.1.      Egyéni az Ügyfél kérése alapján külön szerződésben leírtak alapján legyártott termékekre.

 

5.   Jótállás, garancia, szavatosság

5.1. Jótállás

5.1.1.      A jótállás kezdete a termék Ügyfél részére történő átadással kezdődik.

5.1.2.      Jótállási igény csak és kizárólag a rendeltetésszerű használatból adódó hibák miatt érvényesíthető. A rendeltetésszerű használatról a Szolgáltató kötelező tájékoztatást adni.

5.1.3.      Időtartama illetve szabályzása a PTK alapján, illetve a kötelező jótállásról szóló 151/ 2013 (IX.22.) kormányrendelet.

5.1.4.      A jótállás a garanciajegy, a számla és a termék bemutatása mellett érvényesíthető.

5.1.5.      Az Ügyfél a részére átadott rendeltetésszerű használatból adódó, hibás terméket 3 napon belül kicseréltetheti a Szolgáltatóval.

5.2. Szavatosság

5.2.1.   A polgári törvénykönyv ide vonatkozó rendelkezései alapján.

 

6.    Egyéb

6.1. A weboldalon megjelenő információk tájékoztató jellegűek, az ott megjelenő tartalom pontosságáért a Szolgáltatót felelősség nem terheli.

6.2. A weboldal szerzői jogvédelem alatt áll.

6.3. A weboldalt mindenki saját felelősségre használhatja, bármiféle következmény az Ügyfelet, látogatót terheli.

6.4. A weboldal felkeresésével a látogató illetve az Ügyfél elfogadja az ÁSZF-et.

6.5. Amennyiben az Ügyfél olyan tartalmat észlel, mely jóizlést sért illetve kifogásolható, azt a weboldal üzemeltetője felé köteles haladéktalanul jelezni.

6.6. A Szolgáltató fenntartja a jogot az ÁSZF bármikori módosítására. 

top